კომფორტული გადახდა
გადაიხადეთ ონლაინ მარტივად Visa/Mastercard
ფასდაკლებების ყოველთვიური განახლება
უფასო მიწოდება
თბილისში 50 ლარს ზემოთ მიწოდება უფასოა
პოპულარული კატეგორიები / Popular Categories
ბლოგი
03
აპრ
ლიმფა – ორგანიზმის საკანალიზაციო სისტემაა
- Posted by annadiagileva diagileva
ეს საჭიროა იცოდეს ყველამ, ვინც ზრუნავს საკუთარ ჯანმრთელობაზე
თუ სისხლძარღვთა სისტემა – ორგანიზმის „მდინარეა“, მაშინ ლიმფური სისტემა– ა...
11
იან
ტოქსინები. დეტოქსიკაცია
- Posted by annadiagileva diagileva
სისუფთავე - ჯანმრთელობის ნახევარია
➡️ ტოქსინი — ნებისმიერი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც არღვევს უჯრედის ფუნქციას ან ანგრევ...
03
ნოე
8 კითხვა – პასუხი: 10 ფაქტი ბუნებრივი დეოდორანტების შესახებ
- Posted by annadiagileva diagileva
რას უნდა მიაქციოთ ყურადღება დეოდორანტის არჩევისას? ყველა დეოდორანტი თანაბრად უსაფრთხოა? და საერთოდ შესაძლებელია რომ არ იოფლიანოთ?
...
07
მარ
სიბერე სასიხარულოდ, ანუ როგორ დავაღწიოთ თავი დემენციას?
- Posted by annadiagileva diagileva
10 ნაბიჯი ჯანმრთელობისაკენ
როგორ გავარჩიოთ ჭკუასუსტობა
როგორი ჭკუასუსტობა არსებობს
რატომ დგება დემენცია
რა ფაქტორები ამცირებენ სიბე...
16
იან
ტრანს ცხიმები = შხამს
- Posted by annadiagileva diagileva
#foodbasics #transfat
ნაწილი 2.
როგორ იწყებოდა ყველაფერი..
არც თუ ისე დიდი ხნის წინ (50 წლის წინ ) სპეციალისტებმა ტრანსგენურ საინჯინრ...
27
დეკ
თქვენ ოდესმე გსმენიათ ენზიმებზე ხილსა და ბოსტნეულში?
- Posted by annadiagileva diagileva
უმი პროდუქტების (ხილი, ბოსტნეული) მოხმარების შემდეგ თქვენ არ იგრძნობთ ძილიანობას. ხილის მოხმარების შემდეგ მცენარეული ენზიმები იწყებენ ა...
16
იან
ცილა და ვეგეტარიანიზმი
- Posted by annadiagileva diagileva
#foodbasics #protein
როგორ დავაბალანსოთ ამინომჯავების მიხედვით ვეგეტარიანული და ხორცისმჭამელის რაციონები?
❗️ვეგეტარიანული...
17
იან
გლიკემიური ინდექსი, ან როგორ უნდა შევწყვიტოთ ტკბილეულის ჭამა
- Posted by annadiagileva diagileva
➡️გლიკემიური ინდექსი (GI) არის ერთერთი მნიშვნელოვანი პირობა იმისთვის რომ თქვენ შეძლოთ:
-შეწყვიტოთ ტკბილეულის და ცომეულის...
12
იან
ორგანიზმის გამწმენდი. უჯრედისი
- Posted by annadiagileva diagileva
უჯრედისი – ყველაზე უხეში და მონელებისთვის ძნელად გადასახარში მცენარის ნაწილია. უჯრედისი არის მცენარეული ბოჭკოს წნული, რომლებისგან შედგე...
17
იან
ნახშირწყლები – მარტივად სირთულეებზე
- Posted by annadiagileva diagileva
#foodbasics #carbs
ნახშირწყლები, რომლებსაც ჩვენ ცილებთან და ცხიმებთან თანაბრად ყოველდღე მოვიხმართ-ჩვენი ყოველდღიური რაციონის განუყოფ...