ინგრედიენტები: ყვითელი ბარდა * 100% (* სერთიფიცირებული ორგანული).
აღწერა: ორგანული ყვითელი ბარდა ძირითადად გამოიყენება ტრადიციულ კერძებში, როგორიცაა ბარდის სუპი ან ბარდა შობის ღამეს კომბოსტოსა და სოკოთი. ეს მცენარეული ცილის დიდი წყაროა. ჩვენ ასევე გირჩევთ მას წვნიანებისთვის, რაგუსთვის, პაშტეტების, პილმენების შემავსებლად.
მომზადების მეთოდი: გარეცხილი ბარდა ხარშეთ რამდენიმე საათის განმავლობაში სუფთა უმარილო წყალში, 45 წუთის განმავლობაში. არ დამარილოთ ბარდა ხარშვის დასრულებამდე.
კვებითი ღირებულება 100 გრ-ზე: ენერგეტიკული ღირებულება – 1576 კჯ / 372 კკალ. ცხიმი – 1,2 გ გაჯერებული ცხიმოვანი მჟავების ჩათვლით – 0,2 გ ნახშირწყლები – 63 გ მათ შორის შაქარი – 8 გრ ცილა – 25 გ მარილი – 0,04 გ.
შენახვის პირობები: შეინახეთ გრილ და მშრალ ადგილას.
გლუტენის გარეშე. ვეგანური.
INGREDIENTS
yellow peas * 100% (* certified organic ingredient)
DESCRIPTION
Organic yellow peas are used mainly in traditional dishes, such as pea soup or Christmas Eve peas with cabbage and mushrooms. It is an excellent source of vegetable protein. We also recommend it for soups, stews, as filling for dumplings, bread spreads, pates.
A METHOD OF PREPARING
Boil the rinsed peas for a few hours until soft in fresh, unsalted water for about 45 minutes. Do not salt the peas until the end of cooking.
NUTRITIONAL VALUE PER 100 g
Energy value – 1576 kJ / 372 kcal
Fat – 1.2 g,
including saturated fatty acids – 0.2 g
Carbohydrates – 63 g,
including sugars – 8 g
Protein – 25 g
Salt – 0.04 g
RECOMMENDED STORAGE CONDITIONS
Store in a dry, cool place.