ენ.ღირებულება - 1417 კჯ / 337 კკალ ცხიმი - 5.9 გ ნახშირწყლები - 44 გრ მათ შორის შაქარი - 2.3 გ ცილა - 19 გ მარილი - 0.09 გრ
ჰუმუსის მომზადება:
- აიღეთ 200 გრ ნუტის ფქვილი, აურიეთ ცხელ წყალთან ჰუმუსის კონსისტენციის მიღებამდე.
- ათქვიფეთ ბლენდერში ნუტი, სეზამის პასტა (2 სუფრის კოვზი), მარილი, ½ ლიმონის წვენი, 2 ნივრის კბილი, ½ ჩაის კოვზი კვლიავი, 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი extra virgin. თუ ჰუმუსი სქელი გამოვა შეგიძლიათ დაამატოთ ნუტის ნახარში.
- გადაიტანეთ თეფშზე, ზემოდან დაასხით ზეითუნის ზეთი, მორთეთ მთლიანი ნუტით, მოაყარეთ წითელი და შავი პილპილი.
არსებობს ჰუმუსის დამზადების ბევრი ვარიანტი: შესაძლებელია სხვა ინგრედიენტების დამატება – მაგალითად, ჭარხალი, და ჰუმუსი მიიღებს სახალისო ვარდისფერ ფერს, ან ისპანახი, რომ კერძს ჰქონდეს მწვანე ფერი.
ჩაატარეთ ექსპერიმენტები და შექმენით თქვენთვის იდეალური რეცეპტი!
COMPONENTS
chickpea flour * 100% (* certified organic ingredient)
DESCRIPTION
Organic chickpea flour is obtained from ground chickpea beans. It has a slightly nutty aftertaste. You can use it alone or as an addition to other flours. We recommend it for baking bread, pasta, especially pancakes called socca. It has strong binding properties, therefore also perfect for thickening soups and sauces.
NUTRITION VALUE PER 100 g
Energy value – 1417 kJ / 337 kcal
Fat – 5.9 g
including saturated fatty acids – 1.1 g
Carbohydrates – 44 g
including sugars – 2.3 g
Protein – 19 g
Salt – 0.09 g
RECOMMENDED STORAGE CONDITIONS
Store in a dry, cool place.