ინგრედიენტები: ჟოლოს * 40%, ცაცხვი * 20%, ასკილი *, ჰიბისკუსის ყვავილი *. (* სერთიფიცირებული ორგანული ინგრედიენტი).
შენახვის პირობები: შეინახეთ გრილ და მშრალ ადგილას.
გლუტენის გარეშე. ვეგანური.
ჩაის წარმოებისთვის გამოყენებულია მცენარეები, რომლებიც შეგროვებული იყო ხელით სპეციალურ სერტიფიცირებულ ეკოლოგიურად სუფთა ზონაში ან, რომლებიც გაზრდილი იყო ორგანულ ფერმებში.
გამოყენების წესი:
ერთ ჩაის კოვზს დაასხით ერთი ჭიქა მდუღარე წყალი და დააყენეთ 10-15 წუთი.
რეკომენდირებულია დალიოთ დღეში 1-2 ჯერ.
გამოიყენება როგორც გამაძლიერებელი, მატონიზირებელი, ინფექციური დაავადებების დროს ორგანიზმის წინააღმდეგობის გამზრდელი და ვიტამინური საშუალება.
ჟოლოს და ცაცხვს აქვთ ძლიერი ოფლმდენი ეფექტი, რაც ხელს უწყობს მაღალი ტემპერატურის დაწევას ავადმყოფობის დროს. ჟოლოს სარგებელი ნათელია გაციების დაავადებების, ნერვული აშლილობების (სპილენძის მაღალი შემცველობა) და სხვადასხვა ინფექციური დაავადებებისას.
ჟოლო-ცაცხვის ნაყენი ახდენს ანთების საწინააღმდეგო, შარდმდენ, ოფლმდენ და სიცხის დამწევ მოქმედებას, აქვს კარგი ამოსახველებელი თვისებები. ამ ჩაის ასევე გამოჰყავს ორგანიზმიდან ტოქსინები და ხელს უწყობს გაციების სიმპტომებთან გამკლავებას.
ჟოლო-ცაცხვის ჩაი არ უნდა დალიოთ რეგულარულად, რადგან ეს სამკურნალო ჩაია. მისი დალევა დიდი რაოდენობით აძლიერებს ოფლდენას და დატვირთვას გულზე, რაც თავის მხრივ, შეიძლება გამოიწვიოს ნერვული სისტემის აგზნებადობა.