კომფორტული გადახდა
გადაიხადეთ ონლაინ მარტივად Visa/Mastercard
ფასდაკლებების ყოველთვიური განახლება
უფასო მიწოდება
თბილისში 50 ლარს ზემოთ მიწოდება უფასოა
პოპულარული კატეგორიები / Popular Categories
ბლოგი
03
აპრ
ლიმფა – ორგანიზმის საკანალიზაციო სისტემაა
- Posted by annadiagileva diagileva
ეს საჭიროა იცოდეს ყველამ, ვინც ზრუნავს საკუთარ ჯანმრთელობაზე
თუ სისხლძარღვთა სისტემა – ორგანიზმის „მდინარეა“, მაშინ ლიმფური სისტემა– ა...
16
იან
ცილა: მარტივად სირთულეებზე
- Posted by annadiagileva diagileva
#foodbasics #protein
სიტყვა «პროტეინი» (იგივე ცილა) მოდის ბერძნულიდან «proteios», და ითარგმნება როგორც «პირველადი მნიშვნელობის არსებობა...
09
დეკ
რა არის სუპერფუდი?
- Posted by annadiagileva diagileva
"სუპერფუდი" – მცენარეული წარმოშობის პროდუქტებია, რომლებიც რადიკალურად განსხვავდება თავისი ძვირფასი თვისებებით სხვა საკვები პროდუქტების...
28
ნოე
ვიტამინები და პროდუქტები ტვინის მუშაობის გასაუმჯობესებლად
- Posted by annadiagileva diagileva
არარეგულარული კვება, ფიზიკური აქტივობის ნაკლებობა, სტრესი - ეს
ყველაფერი ანელებს ტვინის მუშაობას. მაგრამ საჭიროა მცირე ძალისხმევა
...
17
იან
ტროპიკული ზეთები: ქოქოსის ზეთის უნიკალურობა, კაკაოს, პალმის ზეთები. ზიანი და სარგებელი.
- Posted by annadiagileva diagileva
#fat #foodbasics
ცხიმები: უბრალოდ რთულზე. ნაჯერი ცხიმები.
ნაწილი 3.
ქოქოსის ზეთი
• ქოქოსის ზეთში ცხიმების 92% შეადგენს ნაჯერ ცხიმებს (...
27
დეკ
თქვენ ოდესმე გსმენიათ ენზიმებზე ხილსა და ბოსტნეულში?
- Posted by annadiagileva diagileva
უმი პროდუქტების (ხილი, ბოსტნეული) მოხმარების შემდეგ თქვენ არ იგრძნობთ ძილიანობას. ხილის მოხმარების შემდეგ მცენარეული ენზიმები იწყებენ ა...
11
იან
თავისუფალი რადიკალები – გაფრთხილებული ნიშნავს შეიარაღებულს! ანუ ანტიოქსიდანტები დამხმარედ
- Posted by annadiagileva diagileva
!!! მარტივად რომ ვთქვათ, თავისუფალი რადიკალები -
წარმოადგენენ ძალიან აქტიურ მოლეკულებს, რომლებსად აქვთ ელექტრონებისთვის თავის...
09
ნოე
ადაპტოგენები
- Posted by annadiagileva diagileva
იმუნური სისტემის თანაშემწე მცენარეები.
მცენარეული ადაპტოგენები - ბუნებრივი ნივთიერებებია, რომლებიც გავლენას ახდენს ადამიანის ორგანიზმზე...
06
ივნ
პროდუქტების სწორი მომზადება
- Posted by annadiagileva diagileva
მომზადებისას უპირატესობა მიანიჭეთ საკვების მოხარშვას, მომზადებას ორთქლზე, მოთუშვას და ცხობას. შეწვის დროს იქმნება კანცეროჰენები, რომლებ...
17
იან
რისთვისაა ნაღველი საჭირო?
- Posted by annadiagileva diagileva
საჭმლის მონელებაში ყველაზე მნიშვნელოვანი მონაწილე არის ნაღველი.
რისთვისაა ნაღველი საჭირო?
ნაღვლის წვენი ადეზინფეცირებს და ალკალიზაციას ...