კომფორტული გადახდა
გადაიხადეთ ონლაინ მარტივად Visa/Mastercard
ფასდაკლებების ყოველთვიური განახლება
უფასო მიწოდება
თბილისში 50 ლარს ზემოთ მიწოდება უფასოა
პოპულარული კატეგორიები / Popular Categories
ბლოგი
03
ნოე
ემოციური შიმშილი
- Posted by annadiagileva diagileva
თითოეულ ადამიანს ერთხელ მაინც აქვს განცდილი შიმშილის გრძნობა. ეს ინსტრუმენტი ევოლუციამ მოგვცა გადარჩენისთვის. მაგრამ ზოგჯერ ჭამას ვიწყე...
03
თებ
ვიტამინი იმუნიტეტისთვის. როგორ იყენებს სხეული D ვიტამინს.
- Posted by annadiagileva diagileva
დღეს მეცნიერები D ვიტამინს უწოდებენ ყველაზე მნიშვნელოვან ვიტამინს. ის არეგულირებს თითქმის ყველა მეტაბოლურ პროცესს ჩვენს ორგანიზმში.
ად...
17
იან
ტროპიკული ზეთები: ქოქოსის ზეთის უნიკალურობა, კაკაოს, პალმის ზეთები. ზიანი და სარგებელი.
- Posted by annadiagileva diagileva
#fat #foodbasics
ცხიმები: უბრალოდ რთულზე. ნაჯერი ცხიმები.
ნაწილი 3.
ქოქოსის ზეთი
• ქოქოსის ზეთში ცხიმების 92% შეადგენს ნაჯერ ცხიმებს (...
11
იან
მჟავა-ტუტოვანი ბალანსი — იდეალური წონის და კარგი ჯანმრთელობის გზა
- Posted by annadiagileva diagileva
მჟავის და ტუტეს თანაფარდობას ორგანიზმში ეწოდება рН. სისხლში მჟავის შემცველობაზე გავლენას ახდენენ სხვადასხვა ფაქტორები, მათ შორის, საკვე...
03
ნოე
ეკო მეგობრული საშუალებები სახლისთვის: უსაფრთხო ალტერნატივაზე გადასვლა
- Posted by annadiagileva diagileva
ეკო მეგობრული საშუალებები სახლისთვის: უსაფრთხო ალტერნატივაზე გადასვლა
საყოფაცხოვრებო არაქიმია: ნუთუ ასეც ხდება?
მზრუნველი დიასახლის...
09
ივლ
რითია მავნებელი შაქარი?
- Posted by annadiagileva diagileva
გამოთქმები «ტკბილი სიკვდილი» «თეთრი სიკვდილი» ალბათ, ყველასთვის ცნობილია. რატომ არის შაქარი ასეთი მავნებელი? აქ მოყვანილია 10 ფაქტი, რო...
06
ივნ
პროდუქტების სწორი მომზადება
- Posted by annadiagileva diagileva
მომზადებისას უპირატესობა მიანიჭეთ საკვების მოხარშვას, მომზადებას ორთქლზე, მოთუშვას და ცხობას. შეწვის დროს იქმნება კანცეროჰენები, რომლებ...
23
იან
მწვანილი = სიცოცხლე!
- Posted by annadiagileva diagileva
და ღმერთმა თქვა: მოგეცით თქვენ ყველანაირი მწვანილი... დედამიწის მთელ ზედაპირზე...და იყოს ეს თქვენი საკვები (ყოფა 1:29)
ყოველ დღე უფრო ...
03
ნოე
თიხის სახის ნიღბები: როგორ გამოვიყენოთ სწორად
- Posted by annadiagileva diagileva
თიხის სახის ნიღბები GLINKA Biomika: როგორ გამოვიყენოთ სწორად
კოსმეტიკური თიხა არის ერთ -ერთი ყველაზე გავრცელებული ინტენსიური მოვ...
12
იან
«პური — ღვთის მადლი»…ფრთხილად! საფუარი!
- Posted by annadiagileva diagileva
საფუარის პურის მავნებლობა შეუძლებელია დაინახო, ამიტომ ძნელია ამის დაჯერება. სამაგიეროდ შეგრძნებები ბევრის მთქმელია.
«პური — ღვთის მადლი...