კომფორტული გადახდა
გადაიხადეთ ონლაინ მარტივად Visa/Mastercard
ფასდაკლებების ყოველთვიური განახლება
უფასო მიწოდება
თბილისში 50 ლარს ზემოთ მიწოდება უფასოა
პოპულარული კატეგორიები / Popular Categories
ბლოგი
29
იან
რატომ უნდა ვსვათ მატჩას ჩაი?
- Posted by annadiagileva diagileva
მწვანე ჩაის ფხვნილმა შეწყვიტა ეგზოტიკურ პროდუქტად ყოფნა და თანდათანობით გახდა თანამედროვე ადამიანის ყოველდღიური რაციონის ნაწილი....
14
დეკ
პროექტი #eatsmart – მიიღე მონაწილეობა
- Posted by annadiagileva diagileva
მე ვარ ანნა, „ორგანიკა“-ს მაღაზიების მფლობელი.
მაქვს საინტერესო წინადადება, უფრო სწორედ პროექტი, სახელწოდებით #organika_eatsmart.
...
14
იან
ჩია პუდინგი: 4 ლაივჰაკი
- Posted by annadiagileva diagileva
ლაივჰაკი 1. ჩვენ გირჩევთ ჩიას ტბილ ქოქოსის რძეში დალბობა 20 წუთით.
(2 ს/კ ჩიას თესლი 100 მლ რძით - 1 პორცია)
მაგრამ (!) ჩიას დალბობა ...
29
იან
ერითრიტოლი – ნახშირწყლებისგან თავისუფალი შაქარი
- Posted by annadiagileva diagileva
ერითრიტოლი არის ნახშირწყლებისგან თავისუფალი შაქარი შაქრიანი დიაბეტით დაავადებულთათვის, რომელიც გავლენას არ ახდენს გლიკემიურ ინდექსზე.
...
13
იან
ტელომერის ეფექტი – რევოლუციური მიდგომა დაბერების პროცესის გასაგებად?
- Posted by annadiagileva diagileva
ყოველთვის სასიამოვნოა მეცნიერული ნაშრომების პოვნა, რომლებიც მხარს უჭერენ ჯანსაღი ცხოვრების წესს და დაბალანსებულ კვებას...
გიფიქრიათ ოდ...
23
იან
რატომ უნდა მავერიდოთ მზესუმზირის ზეთს?
- Posted by annadiagileva diagileva
რაში მდგომარეობს მზესუმზირის ზეთის და ზეითუნის ზეთის პრინციპული განსხვავება და რატომ უნდა მავერიდოთ მზესუმზირის ზეთს?
ამის გასაგებად ს...
15
იან
რა არის “ორგანული” ?
- Posted by annadiagileva diagileva
მეგობრებო, მოდით ვისაუბროთ "ორგანული" კონცეფციაზე, რას ნიშნავს ეს და რამდენად შესაძლებელია დავაჯეროთ ყველა, როცა ეტიკეტზე ვუთითებთ ბიო,...
09
იან
გინდა დაიკლო წონაში? მკითხე როგორ…
- Posted by annadiagileva diagileva
სწორი კვება - სრულიად არ ნიშნავს დიეტას, ნიშნავს, კერძოდ, საჭმლის და, მთლიანობაში, ჯანმრთელობის მიმართ დამოკიდებულების შეცვლას.
ეს არი...
06
ივნ
პროდუქტების სწორი მომზადება
- Posted by annadiagileva diagileva
მომზადებისას უპირატესობა მიანიჭეთ საკვების მოხარშვას, მომზადებას ორთქლზე, მოთუშვას და ცხობას. შეწვის დროს იქმნება კანცეროჰენები, რომლებ...
17
იან
10 წესი ორგანიზმში ცხიმების ბალანსისთვის
- Posted by annadiagileva diagileva
ცხიმების ნორმა
ფაო და ვოზ-ის ორგანიზაციების რეკომენდაციით, ცხიმები რაციონში უნდა შეადგენდნენ 10-20% საერთო კალორიულობიდან, ასევე დამოკ...