კომფორტული გადახდა
გადაიხადეთ ონლაინ მარტივად Visa/Mastercard
ფასდაკლებების ყოველთვიური განახლება
უფასო მიწოდება
თბილისში 50 ლარს ზემოთ მიწოდება უფასოა
პოპულარული კატეგორიები / Popular Categories
ბლოგი
14
დეკ
პროექტი #eatsmart – მიიღე მონაწილეობა
- Posted by annadiagileva diagileva
მე ვარ ანნა, „ორგანიკა“-ს მაღაზიების მფლობელი.
მაქვს საინტერესო წინადადება, უფრო სწორედ პროექტი, სახელწოდებით #organika_eatsmart.
...
29
იან
ერითრიტოლი – ნახშირწყლებისგან თავისუფალი შაქარი
- Posted by annadiagileva diagileva
ერითრიტოლი არის ნახშირწყლებისგან თავისუფალი შაქარი შაქრიანი დიაბეტით დაავადებულთათვის, რომელიც გავლენას არ ახდენს გლიკემიურ ინდექსზე.
...
23
იან
კუჭის ნორმალური მუშაობა – ჯანმრთელი ორგანიზმის ფუნქციონირებს საფუძველია
- Posted by annadiagileva diagileva
კუჭის ნორმალური ფუნქციონირება აძლევს საშუალებას ადამიანს იცხოვროს სრულყოფილი, აქტიური ცხოვრებით.
არასწორი კვება, სტრესი, ჰიპოდენამია ...
27
თებ
ქლოროფილი – მცენარეული სამყაროს “მწვანე სისხლი”
- Posted by annadiagileva diagileva
ქლოროფილი (chlorophyll) – მცენარეული «ჰემოგლობინი», მზის ენერგიის წყარო, რომელიც ორგანიზმში მოხვედრისას, იწვევს ახალგაზრდობისა და მოძრ...
03
თებ
ვიტამინი იმუნიტეტისთვის. როგორ იყენებს სხეული D ვიტამინს.
- Posted by annadiagileva diagileva
დღეს მეცნიერები D ვიტამინს უწოდებენ ყველაზე მნიშვნელოვან ვიტამინს. ის არეგულირებს თითქმის ყველა მეტაბოლურ პროცესს ჩვენს ორგანიზმში.
ად...
01
ივნ
გლუტენის მავნებლობაზე. ცელიაკია: რა არის ეს
- Posted by annadiagileva diagileva
სავარაუდოდ, თქვენ პირველად გაიგეთ სიტყვა „ცელიაკია“-ს შესახებ, და მითუმეტეს არ იცით რა იმალება ამ სიტყვაში. ჯერ კიდევ 300-ან წლებში რომ...
16
იან
ტრანს ცხიმები = შხამს
- Posted by annadiagileva diagileva
#foodbasics #transfat
ნაწილი 2.
როგორ იწყებოდა ყველაფერი..
არც თუ ისე დიდი ხნის წინ (50 წლის წინ ) სპეციალისტებმა ტრანსგენურ საინჯინრ...
23
იან
მწვანილი = სიცოცხლე!
- Posted by annadiagileva diagileva
და ღმერთმა თქვა: მოგეცით თქვენ ყველანაირი მწვანილი... დედამიწის მთელ ზედაპირზე...და იყოს ეს თქვენი საკვები (ყოფა 1:29)
ყოველ დღე უფრო ...
17
იან
რისთვისაა ნაღველი საჭირო?
- Posted by annadiagileva diagileva
საჭმლის მონელებაში ყველაზე მნიშვნელოვანი მონაწილე არის ნაღველი.
რისთვისაა ნაღველი საჭირო?
ნაღვლის წვენი ადეზინფეცირებს და ალკალიზაციას ...
28
მაი
როგორ გადავიდეთ ორგანულ შამპუნზე?
- Posted by annadiagileva diagileva
თანდათანობით ვსწავლობთ იმ კომპონენტების საშიშროების შესახებ, რომლებიც შედის თმის მოვლის მრავალფეროვან და პოპულარულ ბრენდში, ჩვენ უფრო დ...